آندره استلا، مدیر تیم مکلارن معتقد است که این تیم در صورت رخداد همان نوع تحولات موجود در ژاپن، می تواند در مورد برنده شدن در مسابقات فصل 2024 فکر کند.
مدیر مکلارن در مورد مسابقه سوزوکا بیان کرد:
به نظر می رسد که ما این نبرد را از دست داده ایم، اما سخت تلاش می کنیم تا در آینده نزدیک، رقابتی تر شویم. مطمئن هستم که فراری خیلی هم از ما جلوتر نیست.
معتقدم امسال قطعاً نبرد توسعه در جریان خواهد بود زیرا این خودروها هنوز هم از طریق توسعه عملکرد بسیار زیادی را ارائه می کنند و در واقع هدف اصلی ما نیز همین است.
دیدن یک فاصله چند دهم ثانیه ای خوب است. در یک پیست مانند این، جایی که شما فرسایش بالایی دارید تا حدودی سبقت گرفتن آسان است اما عقب نگه داشتن خودروهای سریعتر نیز کاری دشوار است (حتی با وجود یک تعیین خط قدرتمندتر). این بدان معنی است که خودروها تقریباً به ترتیب میزان رقابتی بودن خود به پایان رسیده اند.
ما به کسب یک سکو امیدوار بودیم، در نهایت فهمیدیم که امکان پذیر نیست. اما همانطور که گفتم، کسب چنین چیزی دور از انتظار نیست. امیدوارم به زودی با رخ دادن تحولاتی، این امر را ممکن کنیم.
باید برای میامی حتی با وجود مسابقه اسپرینت، بروزرسانی های خوبی را بیاوریم. پس از آن نیز برای یک یا دوبار دیگر در طول فصل این کار را انجام دهیم.
استلا همچنین تأکید کرد که قرار گرفتن در رده سوم تا به اینجای فصل بسیار مهم است:
اولین بخش از پیامی که ما در داخل تیم منتشر می کنیم این است که قرار گرفتن در رده سوم بهترین تیم، خبری خوبی برای ما است، زیرا که نشان دهنده و تایید کننده مسیری است که 12 ماه پیش شروع کردیم.
سپس با یک دید رو به جلو می توانیم بگوییم که فراری آنقدر از ما جلوتر نیست و قطعا قابلیت رسیدن به آنها را داریم. کاملا اطمینان داریم که با اضافه کردن عملکرد کافی به خودروی خود، حمله به رده فراری و کسب رده دومی امکان پذیر است.
در نهایت اگر بتوانیم همان میزان بروزرسانی که در مسابقه قبل ارائه کردیم را تکرار کنیم، چرا به پیروزی در فصل فکر نکنیم. نمی خواهم مغرور به نظر برسم اما بحث ریاضیات و اعداد است. سخت تلاش می کنیم تا این موضوع را امکان پذیر کنیم.


توقع از مکلارن قبل از شروع فصل بالا بود و با توجه به نیم فصل دوم عالی ۲۰۲۳ برای مکلارن انتظار میرفت اونها در زمستان همونطور سرعت توسعه داشته باشن و با ردبول حتی رقابت کنن.
با این چهار مسابقه که پیستها کاملا از نظر ماهیت با هم تفاوت داشتن که بحرین پیچهای سرعت پایین و متوسط داشت،جده پیچ های سرعت بالا،استرالیا پیست خیابانی و با مستقیمی های متوالی و ژاپن که پیست تکنیکی و جایی برای چالش جدی خودروها هست دیدگاه مناسبی از اختلاف تیمها نشون داد.مکلارن که حداقل نیم ثانیه پیس کمتر از ردبول داره همین اواخر در مصاحبه ای اعلام کرد که ۱۲ ماه زمان لازم داریم تا نواقص خودرومون رو برطرف کنیم.ظاهرا توی زمستان مسیر توسعه درستی نداشتن.حالا روی آپدیت هایی که در طول فصل قراره بده حساب باز کردن همونطور که در تاپیک هم اومده.اما ردبول یک کانسپت جدید داره که ظرفیت خیلی بیشتر برای آپدیت داره چون بقیه تیمها روی نسل قبل خودروی ردبول کانسپت ساختن.البته واسور بتازگی گفته توی مستقیمی سرعت زیادی برای پیشرفت داریم.اینکه استلا از اختلاف چند دهمی راضی بنظر میرسه باید بدونه آپدیتهاشون با آپدیت از فراری و ردبول و مرسدس هم جواب داده میشه.در کل انتظارها رو تا اینجا برآورده نکردن.برای بردن مسابقه هم باید هم دو راننده ردبول و دو راننده فراری رو شکست بدن.اما اینکه نوریس بتونه بالاخره مسابقه ببره جذاب هست.برای پیاستری با استعداد هم برد مسابقه بیشتر از قبل توناییش اثبات میشه.
با درود خدمت شما
من یک سوالی برام پیش اومده ، اینکه میگید مسیر توسعه زمستان رو درست طی نکردن در حالی که نیم فصل دوم ۲۰۲۳ رو نزدیک ردبول رقابت میکردن ، باید گفت که مقایسه درستی نمیتونه باشه چونکه ردبول کانسپت جدیدی رو استفاده میکنه. حالا برام این سوال پیش اومد که مکلارن در حال حاضر توانایی رقابت با کانسپت ۲۰۲۳ ردبول رو داره؟! اگر جواب مثبت باشه یعنی مسیر توسعه شون درست بوده
بله مک لارن پیشرفت خوبی داشته فقط فراری خیلی عجیب نقطه ضعف خودش در فرسایش تایر ها رو بهبود بخشیده
ردبول رو نباید در مقام مقایسه قرار داد، کل فصل قبل وقت داشتن اون ماشینی که نقطه ضعف خاصی هم نداشت رو بهبود ببخشند در حالیکه بقیه تیم ها این تایم رو نداشتند
دوست عزیز a zebardast اینکه من اشاره کردم توی زمستان مسیر درست توسعه رو پیش نبردن دو جواب براش هست.اول اینکه وقتی مکلارن همین ابتدای فصل میگه ۱۲ ماه برای رفع نواقص زمان لازم داریم ساختن خودروی جدید هم انقد زمان نمیبره پس باید انتظاری که وجود داشت تا از اول فصل با ردبول رقابت نزدیک داشته باشن رو از ذهن ها دور کنن چون همچین توانی رو نتونستن پیدا کنن و منتظرن تا با دادن آپدیتها مشخص بشه چه وضعیتی پیدا میکنن.دوم اینکه اگه بقول شما فکره تغییر کانسپت ردبول رو نکردن میشه با فراری مقایسشون کرد.اونا نیم فصل دوم ۲۰۲۳ یهترین تیم بعد از ردبول بودن.پس یه خودرو با پایه مناسب و دیتای کافی داشتن.فراری یه خودروی جدید ساخت و تا الان بهتر بوده عملکردش از مکلارن و دو برابر بیشتر از چهار مسابقه اولش در ۲۰۲۳ امتیاز گرفته.در حالیکه فراری دیتای داخل پیست نداشت از خودروش و ممکن بود مثل مرسدس مشکل ساختاری پیدا کنن و مکلارن علاوه بر دیتای فصل قبل،زمان توسعه و بودجه بیشتری نسبت به فراری داشت چون خودروی جدید زمان و بودجه بیشتر لازم داره.ساختن خودروی جدید ممکنه مثل مرسدس مسائل ساختاری به همراه داشته باشه وقتی توی پیست میرن یعنی ضمانتی نیست خودروی جدید مشکلات رو کامل از بین ببره.مکلارن توی زمستان کاملا درجا زد.منتظر آپدیتها هستیم
ممنونم از دوستان عزیز که وقت گذاشتند و پاسخ دادند.
بلاخره منم دوست دارم ببینم ادامه فصل و با اومدن آپدیت های بزرگ چه اتفاقی خواهد افتاد. امسال فراری خوب داره کار میکنه. ولی باید دید مکلارن در آپدیت ها به کجا میرسه.
استلا البته درباره مسابقه چین هم صحبت کرده و محدودیتهای خودروشون توی این پیست.اون از ادامه مشکل مکلارن توی پیچهای سرعت پایین و متوسط گفته.چون این پیست اکثر پیچهاش سرعت پایین و متوسط هستن.همینطور چند هیرپین داره و توی سه پیچ اول مشکل چسبندگی پایین احتمالا وجود داره که استلا هم بهش اشاره کرده.اگه وضعیت مکلارن تغییری نسبت به بحرین نکرده باشه واقعا دردسر یزرگی دارن توی چین چون اسپرینت هم هست،مگه اینکه شانس داشته باشن و هوا بارونی باشه.باده کثیفی که مقدارش به حالت قبل از دوران ایرو رسیده، توی سکتور اول و دوم خودروی پیشتاز رو براحتی از فاصله دی آر اس خارج میکنه.پیچ ۱۴ هم بعد از مستقیمی بلند ۱.۴ کیلیومتریش با یک اشتباه توی ترمز گیری احتمالا مسابقه برای راننده تموم میشه.شباهتهای زیادی با بحرین داره که طولشون حدود ۵۰ متر تفاوت داره و ماهیت پیچهاشون،خوردگی تایر بالا و زمان خیلی نزدیکشون در تک دور.اگه شرایط شبیه اول فصل باشه مرسدس وضعیت براش مناسبتر هست با مشکلی که دارن.
تقریبا مطمئنم که تنها راه قهرمانی مکلارن در فرمولاوان، تامین پاوریونیت از یه تامین کننده مستقله که خودش در رقابتها تیم نداشته باشه.
تجربه ثابت کرده که اغلب اوقات وقتی تامین کننده موتور، خودش تو رقابت هست، تیمهای شاسی ساز اقماری شانسی نداشته اند.